Изпрати запитване

Защо да изберете полимерните подове?

Полимерните подове се използват във всички области на строителството поради уникалността на материалите и технологиите.

Използването на саморазливни полимерни материали е препоръчително върху подове, които са интензивно експлоатирани и изложени на сериозни химически и механични натоварвания, различни складове, хранителна, лека, химическа и фармацевтична промишленост, търговски центрове и паркинги.

Полимерните подове, за разлика от плочките, балатума или бетонна замазка, нямат шевове, пори или пукнатини, така че микроорганизмите и гъбичките не растат на полимерни материали. Той е антибактериален, абсолютно равен, гладък и херметичен.


Полимерните подове са силно устойчиви на агресивни химикали: киселини, соли, бензин, масла, почистващи препарати, което им позволява да се използват в зони, където други подови настилки са уязвими и имат низка трайност.

Едно от основните предимства на саморазливните подове е високата устойчивост на износване и устойчивост на абразия, причинена от триене на автомобилна гума, пясък от колела и обувки.

Полимерни подове от SMART PRO

Също така, полимерните подове са най-доброто решение на проблема с прахообразните бетонни индустриални подове. Полимерният състав прониква в порите на бетонната основа и създава защитно покритие на повърхността му, което напълно изключва запрашаването на бетона. В нанесеното състояние покритията са слабо запалими, забавящи горенето. Когато металните предмети удрят повърхността на полимерния под, не се образуват искри, което е много важно за взривоопасните индустрии, химическите и необработващите предприятия.

Полимерни подове имат явно предимство

Благодарение на гладката и безшевна повърхност, покритията са лесни за почистване, дори с автоматични машини с високо налягане, с помощта на гореща водна пара, както и с използване на активни препарати. Всяка течност, отделена или разлята по време на производствения процес, може да бъде почистена бързо и лесно.

С правилния избор на покритие и правилна експлоатация, животът на полимерните подове може да бъде до 20 години и могат да се извършват дребни ремонти, без да се подменя цялото покритие.

Изчислете стойността за вашия обект

Можете да изпратите скица или размери, с кратко описание. Ние ще Ви изпратим предварителна оферта в рамките на 1-2 дни.

Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO