Защо да изберете полимерните подове?

Полимерните подове се използват във всички области на строителството поради уникалността на материалите и технологиите.

Използването на саморазливни полимерни материали е препоръчително върху подове, които са интензивно експлоатирани и изложени на сериозни химически и механични натоварвания, различни складове, хранителна, лека, химическа и фармацевтична промишленост, търговски центрове и паркинги.

Полимерните подове, за разлика от плочките, балатума или бетонна замазка, нямат шевове, пори или пукнатини, така че микроорганизмите и гъбичките не растат на полимерни материали. Той е антибактериален, абсолютно равен, гладък и херметичен.


Полимерните подове са силно устойчиви на агресивни химикали: киселини, соли, бензин, масла, почистващи препарати, което им позволява да се използват в зони, където други подови настилки са уязвими и имат низка трайност.

Едно от основните предимства на саморазливните подове е високата устойчивост на износване и устойчивост на абразия, причинена от триене на автомобилна гума, пясък от колела и обувки.

Полимерни подове от SMART PRO

Също така, полимерните подове са най-доброто решение на проблема с прахообразните бетонни индустриални подове. Полимерният състав прониква в порите на бетонната основа и създава защитно покритие на повърхността му, което напълно изключва запрашаването на бетона. В нанесеното състояние покритията са слабо запалими, забавящи горенето. Когато металните предмети удрят повърхността на полимерния под, не се образуват искри, което е много важно за взривоопасните индустрии, химическите и необработващите предприятия.

Полимерни подове имат явно предимство

Благодарение на гладката и безшевна повърхност, покритията са лесни за почистване, дори с автоматични машини с високо налягане, с помощта на гореща водна пара, както и с използване на активни препарати. Всяка течност, отделена или разлята по време на производствения процес, може да бъде почистена бързо и лесно.

С правилния избор на покритие и правилна експлоатация, животът на полимерните подове може да бъде до 20 години и могат да се извършват дребни ремонти, без да се подменя цялото покритие.

Изчислете стойността за вашия обект

Можете да изпратите скица или размери, с кратко описание. Ние ще Ви изпратим предварителна оферта в рамките на 1-2 дни.

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2023 SmartPRO