Изпрати запитване

Полимерни подове

"SMART PRO" е професионалист в полагане на всички видове полимерни подове.
Те се използват главно за монтаж на устойчиви на износване подове в промишлени и граждански строителни обекти, по-рядко в жилищни помещения

Полимерни подове

"SMART PRO" е професионалист в полагане на всички видове полимерни подове.
Те се използват главно за монтаж на устойчиви на износване подове в промишлени и граждански строителни обекти, по-рядко в жилищни помещения

Полимерни подове

Нашата компания "SMART PRO" е професионалист в полагане на всички видове полимерни подове. Това са защитни и декоративни покрития за бетонна повърхност. Те се използват главно за монтаж на устойчиви на износване подове в промишлени и граждански строителни обекти, по-рядко в жилищни помещения. Полимерният под осигурява повърхност без прах, устойчивост на механични натоварвания и агресивни химически съединения. Полимерните подове могат да бъдат прозрачни и цветни, можете да правите маркировки, да прилагате лого, номерация и др.

Технологията за нанасяне и цена на полимерни подови настилки зависи от избрания материал и условията на експлоатация. И преди изчисляване на стойност по оферта за полимерно покритие, взимаме предвид всички необходими за клиент характеристики на пода, като натоварване, противоплъзгащи свойства, химическа устойчивост и др. Широкият диапазон от всевъзможни свойства и многообразието на вариантите на полимерни покрития, позволяват да се изработи наливен под, практически с всякакви зададени характеристики и експлоатационни свойства.
Обезпрашване на замазка
от 20 лв./м²
Незащитените бетонови повърхности започват да отделят прах и да поемат замърсявания в дълбочина. Колкото и често да се почистват, винаги са запрашени и изглеждат замърсени.
Най-евтиното работещо решение – Импрегнация за укрепване на бетона и запечатка с епоксидна смола.
ЗА ОФЕРТА
Индустриални подове
от 30 лв./м²

Това са полимерни покрития за промишлени помещения. В допълнение към защитните функции, такива покрития осигуряват допълнителни характеристики, необходими за специфични условия на работа. Могат да бъдат с различна дебелина и могат да издържат на различно натоварване.

ЗА ОФЕРТА
Декоративни подове
от 40 лв./м²
Това е комбинация от интериорен дизайн с иновации в строителство, което означава пълна промяна в нашето разбиране за функцията на подови настилки. Такъв под е
пълноправен предмет на изкуството, с придобита важна естетическа функция.
Широка гама от цветове и техните комбинации.
ЗА ОФЕРТА
Епоксидни 3D подове
от 90 лв./м²
Това е изображение на пода под слой прозрачна епоксидна смола, която след втвърдяване се образува твърда повърхност без шевове и неравности. С помощта на тази технология е възможно да се получи подово покритие с оригинален дизайн, ефект на обема и дълбочината на основата. Пространството визуално се увеличава, интериорът става по-изискан и разнообразен.
ЗА ОФЕРТА
Настилки за паркинги
от 30 лв./м²

Тези настилки имат не само висока износоустойчивост, дълготрайност и устойчивост към масла и киселини, но и естетичен вид с възможност за декориране и зониране на цветовете, което позволява нансянето на различни знаци и пектограми в паркингите. За разлика от бетонните подове, маркировките върху полимерното покритие не се изтриват.

ЗА ОФЕРТА
Антибактериални подове
от 40 лв./м²

Антибактериалните настилки предпазват повърхността от растежа на вредни микроорганизми, а също осигуряват лекота на поддръжка и почистване. Здравина и устойчивост на износване с ниско ниво на приплъзване. Това покритие е напълно безшевно. На местата, където покритието се среща със стените, монтираме така наречения санитарен цокъл, който се превръща в директно продължение на пода.

ЗА ОФЕРТА

Варианти на изпълнение

Нашите статии
Можете да намерите подробна информация за технологиите и материалите в нашия блог
Полимерна хидроизолация
Защо трябва хидроизолация и какви са предимствата на безшевния материал
Полимерни подове
Защо да изберете полимерните подове? Предимства на защитни и декоративни полимерни покрития
Грижа за опънати тавани
Каква грижа е необходима за опънат таван?
Тайни за почистване на опънати тавани.
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO