Изпрати запитване

Довършителни работи

Завършване на строителни работи, довършване с декоративни материали

Довършителни работи

Завършване на строителни работи, довършване с декоративни материали

Довършителни работи

Довършителните работи са комплекс от строителни работи, свързани с външното и вътрешното довършване на сгради с цел подобряване на техните експлоатационни и естетически качества.
Препоръчително е да започнем довършителни работи в началния етап, тъй като подготовката и изравняването на повърхностите преди облицовка е най-важната част от ремонта. Планираният и разумен подход към ремонтите може да гарантира качеството на извършената работа.

Можете да видите нашите предварителни цени за работа. Крайната цена се определя след оглед на обекта от наш специалист.

Опции за довършителни работи

Грундиране
цена с материали от 1,50 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Шпакловка старт
цена с материали от 16 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Шпакловка финиш
цена с материали от 8 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Саморазливна замазка
цена без материали от 9 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Замазка до 5 см.

цена без материали 8 лв./м²

ЗА ОФЕРТА
Армирана замазка
цена без материали от 12 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Лепене на плочки
цена с материали от 30 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Обшивка от гипсокартон

цена с материали от 24 лв./м²

ЗА ОФЕРТА
Боядисване
цена с материали от 6 лв./м²
ЗА ОФЕРТА
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO