Изпрати запитване

Полимерна хидроизолация

Безшевната полимерна хидроизолация лесно се свързва с повърхността, създава силен изолационен слой

Полимерна хидроизолация

Безшевната полимерна хидроизолация лесно се свързва с повърхността, създава силен изолационен слой

Полимерна хидроизолация

Строителните технологии се развиват с бързи темпове. Хидроизолацията на ролки, отнемаща време за изпълнение и изискваща дълго време за монтажа, постепенно изчезва в миналото. Безшевната полимерна хидроизолация става все по-популярна. Материалът лесно се свързва с повърхността, създава силен изолационен слой.

Безшевни хидроизолационни мембрани от "SMART PRO" имат явно предимство пред традиционни битумни хидроизолации и листови покрития, особено на покриви с надстройки, отвори за инженерни комуникации и сложни покривни съоръжения и конструкции. Освен това, течът от покрива може да бъде в много случаи отстранен без необходимост да се сваля стария хидроизолационен пласт. Това позволява осезаемо да се икономисва време и средства, а също така и намалява разходите за рециклиране на старите мембрани. Тези особени свойства осигуряват експлоатационна трайност до 25 години.
Полиуретанова мембрана
от 30 лв./м²

Това е отлично решение за защита на всички видове основи, покриви, строителни площадки, басейни и други подобни. За разлика от битумните мембрани, полиуретановата хидроизолация може да се използва на повърхности със сложен релеф, тръбни проходи, на вертикални повърхности и без съединения със застъпване и превързване.

ЗА ОФЕРТА
Прозрачна мембрана
от 35 лв./м²

Ние предлагаме значително леко и бързо решение за течове на тераси без демонтаж на плочки, с помоща на полиуретанова течна хидроизолационна мембрана. Високотехнологично покритие е UV-устойчиво, устойчиво на атмосферни условия, на алкални продукти и дори след стареене остава прозрачно и еластично.

ЗА ОФЕРТА
Ремонт на битумен покрив
от 25 лв./м²
Битумни материали претърпяват бързо стареене под въздействието на UV лъчение, и плават при високи температури. Наличието на лошо изпълнени шевове също не допринася за тяхната надеждност във времето. Ние предлагаме ремонт без демонтаж на стара хидроизолация. Бързо и сигурно решение с помощта на полимерна хидроизолация.
ЗА ОФЕРТА
Нашите статии
Можете да намерите подробна информация за технологиите и материалите в нашия блог
Полимерна хидроизолация
Защо трябва хидроизолация и какви са предимствата на безшевния материал
Полимерни подове
Защо да изберете полимерните подове? Предимства на защитни и декоративни полимерни покрития
Грижа за опънати тавани
Каква грижа е необходима за опънат таван?
Тайни за почистване на опънати тавани.
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO