Изпрати запитване

Комплексни строителни ремонти

Пълен цикъл на ремонтни и строителни работи, от груби довършителни работи до декоративни довършителни работи и обзавеждане

Комплексни строителни ремонти

Пълен цикъл на ремонтни и строителни работи, от груби довършителни работи до декоративни довършителни работи и обзавеждане

Цялостни ремонти

Ние предлагаме три варианта за извършване на цялостен ремонт на вашия апартамент или къща.
Козметичен ремонт
Това е частично обновяване на интериора и включва само довършителни работи и подмяна на покрития за подове, стени и тавани. Без промяна на инженерните системи и електрическа инсталация и без преустройство и промяна на структурни елементи.
Основен ремонт
Това е подмяна или нова инсталация на електрическа и отопителна инсталация и инженерни системи. Демонтаж и нов монтаж на стенни и други конструкции. Демонтаж на стари покрития и монтаж на нови покрития за стени, подове и тавани. Подмяна или монтаж на санитарна техника, облицовка с плочки и всички довършителни работи с поставяне на нови врати.
Ремонт "до ключ"

Всъщност услугата "Ремонт до ключ" означава, че Вие ​​като клиент се освобождавате от притесненията свързани с процеса на ремонт. Всички грижи, свързани със строителни работи на обекта (работен план, интериорен дизайн, закупуване на строителни материали, ел. инсталации, ВиК, довършителни работи, мебелировка, обзавеждане, извозване на боклук и др.) са поети от нашата строителна компания "SMART PRO".

Опции за ремонтни услуги

Козметичен ремонт
от 150 лв./м²

Козметичен ремонт включва:

- Всички видове на довършителни работи;

- Полагане на подови настилки;

- Боядисване на стени или монтаж на тапети;

- Монтаж на опънати тавани;

- Подмяна на ключове и контакти.

ЗА ОФЕРТА
Основен ремонт
от 300 лв./м²

Основен ремонт включва:

- Ел., ВиК и отопителна инсталация;

- Всички видове на довършителни работи;

- Преустройство на стени конструкции;
- Изравняване на подове и стени;

- Полагане на подови настилки;

- Монтаж на санитарна техника;

- Лепене на плочки за баня и кухня;

- Боядисване на стени и монтаж на тапети;

- Монтаж на опънати тавани;

- Монтаж на ел. табло, ключове и контакти;

- Поставяне на врати и монтаж на дограма,

- Извозване на строителен боклук.

ЗА ОФЕРТА
Ремонт "До ключ"
от 400 лв./м²

Ремонт "До ключ" включва:

Всички изброени работи на Основен ремонт, както и изработка на цялостен дизайн проект с подбор на мебели, обзавеждане, оборудване и декорации. Всички грижи, свързани със строителни работи на обекта са поети от нашата строителна компания "SMART PRO".

ЗА ОФЕРТА
Забележка: крайната цена на ремонта значително зависи от много фактори, например, избраните видове облицовки, като декоративна мазилка, широкоформатни плочки, дизайнерски опънати тавани и др.
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO