Изпрати запитване

Дизайн проект

Нашата строителна компания Ви предлага изработка на интериорен дизайн проект и реализация до ключ за вашата къща, апартамент или офис. Проектът се изработва от нас, изцяло по ваше желание, и съобразен със съответното помещение. Цялостно електрозахранване, ВИК, ремонт на помещението и изработка на мебели. Работим само с висококачествени строителни материали и технологии. Ние ще се погрижим за реализация на всеки един детайл относно проекта и изпълнението на строителните работи до ключ.

Опции за проекти

Ние предлагаме три варианта за дизайнерски проект за вашия апартамент, къща или търговско пространство:
Скичен проект
от 25 лв./м²
Чертеж с размери. План на носещи и демонтирани стени и прегради (необходим за бъдещо преустройство). План-разпределение на мебели, домакински уреди и други интериорни елементи.
ЗА ОФЕРТА
Дизайн и декорация
от 35 лв./м²
Включва скичен проект, препоръки за избор на мебели, домакински и санитарни уреди.
Консултация за строителни материали. Разработване и дизайн на декоративни елементи.
ЗА ОФЕРТА
Цялостен проект
от 45 лв./м²
Включва Скичен проект. План на Ел. и ВиК инсталация, план осветление. Разработване на дизайн и декорация. Цялостно интериорно проектиране, авторски надзор за изрядно изпълнение.
ЗА ОФЕРТА
Интериоренят дизайн-проект от SMART PRO Ви позволява да създадете и да разгледате всички възможни варианти и желания на фото или хартия, като изберете най-оптималния за вас. Много по-лесно е да направите това по време на фазата на проекта, отколкото по време на фазата на строителство и ремонта. Проектът за интериорен дизайн ви позволява да разберете и оцените крайния резултат преди започване на работа.
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO