Изпрати запитване

Декоративни мазилки

Нашата компания "SMART PRO" предлага както материали, така и услуги на професионални майстори за нанасяне на декоративна мазилка, венецианска мазилка, травертино, декоративна боя и др.

Декоративни мазилки

Нашата компания "SMART PRO" предлага както материали, така и услуги на професионални майстори за нанасяне на декоративна мазилка, венецианска мазилка, травертино, декоративна боя и др.

Декоративни мазилки

Декоративната мазилка е станала популярна отдавна, дори в древни времена е била прилагана и използвана за украса на дворци и къщи. Днес декоративната мазилка придоби популярност сред хората, които искат да придадат уникален вид на своя апартамент или къща. С негова помощ можете да избегнете "монотонността" на стените в стаята и да създадете оригинаен дизайн и шарки. За разлика от тапета, мазилката не се лющи, маскира пукнатини, скрива малки повърхностни дефекти. Лесно е да се грижите за декоративните мазилки, те могат да се почистват със сапун, препарати за миене на съдове и просто вода, тъй като съставът на декоративните мазилки включва устойчиви на влага свързващи елементи. В същото време покритието запазва яркостта на цветовете за дълго време
Нашата компания "SMART PRO" предлага както материали, така и услуги на професионални майстори за нанасяне на декоративна мазилка, венецианска мазилка, травертино, декоративна боя и др. Вариантите за нанасяне и окончателният външен вид на декоративна мазилка и структурна боя могат да бъдат много разнообразни. Нашите специалисти ще могат да създадат точно тази атмосфера, комфорта или стила на стаята, която сте си представяли.
Структурна боя
от 25 лв./м²

Текстурираната боя за стени с пясъчен ефект дава възможност да се придаде на дизайна на апартамента оригинален външен вид без много усилия и разходи. Боята успешно съчетава свойствата на декоративната мазилка и висококачествената боя. Резултатът е необичайна текстура на повърхността на стената. Декоративната боя за стени с пясъчен ефект се произвежда в широка гама от цветове и фактури.

ЗА ОФЕРТА
Хиляда линии
от 40 лв./м²
Декоративна мазилка "Хиляда линии" това е една от популярните опции за довършване на стени. Това не е просто стена с линии, това е смесица от нюанси, шарки и текстури, които ще помогнат за постигане на прекрасно интериорно решение. Може да даде атмосфера на благородство и изящество на източните култури, а понякога ще бъде отличен детайл за тези, които обичат минимализма. Визуално разширяват или удължават стаята.
ЗА ОФЕРТА
Травертино
от 45 лв./м²

"Травертино" е вид декоративна мазилка, имитираща текстурата на естествен камък. Декоративна мазилка с гладка повърхност с лек релеф и покрита с малки черупки и малки дупки. Използваните цветове са предимно пастелни нюанси на бежово, които са максимално близки до цвета на естествения камък. Изключително приятна за окото и създава атмосфера на спокойствие във вашия дом.

ЗА ОФЕРТА
Старинен мраморен ефект
от 40 лв./м²
Декоративната мазилка с ефект на старинен мрамор може да се използва както в интериора на стаите, така и в банята. Това е дишащ материал, който нормализира микроклимата и
предотвратява развитието на мухъл. Създава красиви релефни повърхности и позволява да се създаде в цвят по избор.
ЗА ОФЕРТА
Венецианска мазилка
от 70 лв./м²

Това е вид декоративна мазилка, имитираща естествен полиран мрамор. Основното предимство на венецианската мазилка е красотата на получената повърхност.Стените на апартамента, завършени с венецианска мазилка, блестят с лукс и благородство. Има много различни варианти за изпълнение.

ЗА ОФЕРТА
Мозаечна мазилка
от 30 лв./м²
Мозаечна мазилка - съчетава каменни зърна с различни диаметри и цветове, които създават илюзията за мозайка. Използва се както за вътрешна, така и за външна декорация.

Много популярен вид мазилка, поради своята низка цена и богато разнообразие от различни текстури и цветове.

ЗА ОФЕРТА

Варианти на изпълнение

Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO