Изпрати запитване

Опънати тавани

Нашата компания "SMART PRO" Ви предлага услуги за изработка и монтаж на опънати тавани от 2016 година. За това време се утвърдихме като безупречен изпълнител, с който си сътрудничат както организации, така и частни лица
Безплатен оглед, консултация и оферта – поръчайте сега!

Опънати тавани

Нашата компания "SMART PRO" Ви предлага услуги за изработка и монтаж на опънати тавани от 2016 година. За това време се утвърдихме като безупречен изпълнител, с който си сътрудничат както организации, така и частни лица
Безплатен оглед, консултация и оферта – поръчайте сега!

Опънати тавани

Какво предлагаме ние
Предлагаме различни видове опънати тавани: гланцови, матови, сатенени, транслуцент, фотопечат и др. Ние се стараем да работим на възможно най-низки цени, и същевременно да запазим качеството на монтажа и материалите.
По време на нашата работа ние обръщаме голямо внимание на изучаването и разработването на нови, по-модерни технологии за монтаж на опънати тавани, използвани по целия свят. Технолозите и монтажниците на нашата компания редовно преминават обучение за подобряване на своите знания и умения, не само у нас, но и в чужбина.
Гланцови опънати тавани
от 35 лв./м²

Гланцовите опънати тавани са чудесен начин за стилно декориране на стая. Ефектната лакова повърхност на платното и огледалното отражение ще добавят празнично настроение и ще подчертаят благоприятно интериорния дизайн. При тях помещението визуално се увеличава. Този вид тавани разполагат с широка гама от цветове.

ЗА ОФЕРТА
Матови опънати тавани
от 35 лв./м²

Матовите опънати тавани са универсални. Това е класика, която ще бъде подходяща във всеки тип стая, интериорен стил, дизайн . Матовите платна имат текстурирана грапава повърхност, лишена от блясък и отразяваща способност. Матов опънат таван имитира перфектно измазан шпаклован и боядисан таван.

ЗА ОФЕРТА
Сатенени опънати тавани
от 35 лв./м²
Сатенените опънати тавани се наричат ​​„златната среда“ между матовите и лъскавите тавани. Те нямат огледално отражение, но в същото време повърхността им има леко забележим перлен блясък, който е виден, когато светлината е включена. Сатенените тавани се използват за представителен интериорен дизайн, но без излишен гланц.
ЗА ОФЕРТА
Светещи опънати тавани
от 80 лв./м²

Полупрозрачните опънати тавани са изработени от специално светопропускливо PVC платно. Следователно тавани се монтират с вътрешно осветление. Светлината от LED ленти, инсталирани между основата и опънатите тавани, преминава през платното, запълвайки не само тавана със светлина, но и цялата стая. Това създава ефекта на светещ таван. Този дизайн трансформира стаята и създава незабравима атмосфера.

ЗА ОФЕРТА
Опънати тавани с фотопечат
от 70 лв./м²
Това са тавани с приложена и нанесена върху повърхността им снимка избрана от клиента. При този вид клиентите имат възможност да поръчат на свой вкус пълноцветни картини с фото-качество на снимки по всякаква тематика като например: снимки, графики, живопис и т.н.

Например това може да бъде както облачно небе, така и снимка или творба на известен художник. .За фотопечат се използват гланцови, сатенени и полупрозрачни платна.

ЗА ОФЕРТА
Тавани с LED подсветка
От 50 лв./м²
Най-често срещаният тип опънати тавани с LED осветление. Декоративното осветление по периметъра на опънат таван може значително да преобрази не само опънат таван, но и помещението, в което е подреден такъв допълнителен елемент от декора. Подсветката визуално разширява пространството на стаята. За специална атмосфера можем да направим RGB лента, за използване в синьо, лилаво, зелено и други необичайни светлинни нюанси.
ЗА ОФЕРТА
Фабрична фотопечат
от 40 лв./м²

Фабрично изработен таван с фотопечат. Върху платното се нанася рисунка, например "Небе с облаци" или други стандартни шарки. Готовият фотопечат е по-евтин, поради факта, че той се отпечатва върху шаблона предварително и се навива в големи ролки. Този таван ще изглежда страхотно както в детска стая, така и в дневна, както и в интериора на кафене, ресторант или в плувен басейн, всъщност е универсален.

ЗА ОФЕРТА
Светещ таван с фотопечат
от 90 лв./м²
Това е полупрозрачно платно (транслуцид) върху което е нанесен фотопечат и монтирано вътре LED осветление. Този таван създава илюзията за дневна светлина в стаята, така че може да се използва в стаи без прозорци или за симулиране на прозорци.
В допълнение към визуалните изображения, такъв таван служи и като оригинален източник на осветление.
ЗА ОФЕРТА
Опънат таван без лайсна
от 30 лв./м²
За първи път в България, ние предлагаме нови системи за монтаж на опънати тавани, които изключват монтажа на лайсна по периметъра. Чрез този модерен и естетичен метод се постига идеален вид на тавана.
Има два варианта за монтаж на профили:
Система KRAAB - монтажът към стената е без фуга и система SHADOW - изглежда като равна профилна сянка.
ЗА ОФЕРТА
Сравнителна таблица на опънати тавани с други видове
Характерни особености на материала
Опънати тавани
Окачен таван
Гипсокартон
Мазилка боя
Не изисква предварителна подготовка на тавана
Устойчивост на влага и вода; антимухъл свойства; възможност за мокро почистване
Пожарна безопасност
Бърз монтаж без прах и замърсяване
Дълготрайност; поддържа идеално гладки повърхности и естетика
Позволява да се скрият различни инсталации
Гаранция
10 години
3 години
1-2 години
1-2 години
Сравнителна таблица на опънати тавани с други видове
Характерни особености на материала
Опънат таван
Окачен таван
Гипсо-картон
Мазилка боя
Не изисква предварителна подготовка на тавана
Устойчивост на влага и вода; антимухъл свойства; възможност за мокро почистване
Пожарна безопасност
Бърз монтаж без прах и замърсяване
Дълготрайност; поддържа идеално гладки повърхности и естетика
Позволява да се скрият различни инсталации
Гаранция
10 години
3 години
1-2 години
1-2 години
Използваме различни видове профили за монтаж на опънати тавани.

Варианти на изпълнение

Нашите статии
Можете да намерите подробна информация за технологиите и материалите в нашия блог
Полимерна хидроизолация
Защо трябва хидроизолация и какви са предимствата на безшевния материал
Полимерни подове
Защо да изберете полимерните подове? Предимства на защитни и декоративни полимерни покрития
Грижа за опънати тавани
Каква грижа е необходима за опънат таван?
Тайни за почистване на опънати тавани.
Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO