Изпрати запитване

Защо трябва хидроизолация?

На всяка сграда е необходима външна защита, „кожа”, която го защитава от повреди в резултат от въздействието на стихия и атмосферни условия. Покривът като част от обвивката на сградата играе решаваща роля за осигуряването на трайността на съоръжението, тъй като, бидейки горна повърхност на постройката, го предотвратява от проникването на вода през хоризонталните или наклони повърхности. Всички тези фактори правят покрива един от най-важните елементи на съоръжението.

Именно по тази причина протичащите покриви често са най-забележимия недостатък на сградите, във връзка с което, по правило, се представят изисквания за обезщетение, тъй като несигурния покрив влияе на функционалните възможности на цялото съоръжение.


Покривът защитава не само самата сграда, но също така и намиращите се в нея стоки и оборудване. Именно затова добрите експлоатационни характеристики на покрива не само увеличават трайността на сградата, но също така и предпазват инвестициите в материали и производствени активи в случай на промишлени постройки.


Следователно, сигурната система за хидроизолация на покрива, която издържа температурните колебания и въздействието на агресивната среда, такива като замърсяване и киселинен дъжд, е жизнено необходима част от обвивката на сградата.

Хидроизолация от SMART PRO

Безшевна хидроизолация от SMART PRO образуват целево свързана, непрекъсната хидроизолационна мембрана, покриваща шевовете и местата на допир, които, по правило, са слабо звено във всяка хидроизолационна система. Нашата мембрана може да се нанася върху много основи, в това число върху стар и нов бетон, битумни материали, плочки гранитогрес, ламарини, метал и др.

Материали имат явно предимство

пред традиционното хидроизолационно листово покритие, особено на покриви с надстройки, отвори за инженерни комуникации, сложни съоръжения и покривни конструкции. Освен това, течът от покрива може да бъде в много случаи отстранен без необходимост да се сваля стария хидроизолационен пласт. Това позволява осезаемо да се икономисва време и средства, а също така и намалява разходите за рециклиране на старите мембрани.
Течните хидроизолационни системи позволяват да се нанася непрекъсната мембрана върху големи повърхности без ограничения, шевове, съединения със застъпване и превързване

Изчислете стойността на хидроизолация за вашия обект

Можете да изпратите скица или размери, с кратко описание. Ние ще Ви изпратим предварителна оферта в рамките на 1-2 дни.

Строителна компания "SMART PRO"

Ние сме динамично развиваща се строителна компания, основана през 2016 г. от специалисти от Русия, с богат опит в разработването на дизайнерски проекти, извършване на ремонти до ключ и решаване на проблеми, използваме най-новите материали и технологии. Нашата цел е да споделим натрупаните знания в областта на строителството и да реализираме потенциала си в страната, превърнала се в наш дом.


Благодарение на опита и уменията, придобити в продължение на много години работа в различни сегменти на строителството, ние се превърнахме в истински професионалисти и предлагаме ефективни решения за ново строителство, както и поддръжка и ремонт на сгради, конструкции и отделни помещения.


Нашето несъмнено предимство пред други строителни организации е нашето качество! Строително-монтажните работи се извършват с помощта на най-модерните и надеждни технологии и довършителни материали. Нашият принцип на работа се основава на отговорност, почтеност и добросъвестен професионален подход към нашата работа. Можете спокойно да поверите работата на нашата компания, дори когато сте извън страната. Имаме богат опит в извършването на такива ремонти.


По време на създаването на интериорния дизайн, той постепенно се координира, като се вземат предвид комфортът и ергономичността на помещенията, строителните норми и личните желания на клиента. Ремонтните и довършителни работи се извършват под пълен контрол на клиента с възможност за писмени и фотодоклади по удобен за вас график. За ремонт ние ви помагаме да изберете водопроводни инсталации, мебели и аксесоари за вас. Не е нужно да търсите и комбинирате различни компании, като работите с нас, ще получите цялостна услуга за ремонт. В допълнение към проектирането и довършителните работи, ние извършваме всички необходими видове професионални услуги: отопление, водоснабдяване, електричество, вентилация и климатизация.


Всеки се стреми да има комфортен и уютен дом, защото спокойствието, стабилността и хармонията на вашето семейство зависят от този комфорт. Нашата компания "SMART PRO" създава този комфорт и условия на живот, като прилага иновативни решения и технологии в строителството.

БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ:

"БИГ МАНИ ГРУП" ООД

БУЛСТАТ: 202792702

ДДС №: BG202792702

АДРЕС: 8000, Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №3, ет. партер

МОЛ: Семен Юрьевич Гущин


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА

BG05FINV91501016165052

BIC: FINVBGSF

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2022 SmartPRO