Защо трябва хидроизолация?

На всяка сграда е необходима външна защита, „кожа”, която го защитава от повреди в резултат от въздействието на стихия и атмосферни условия. Покривът като част от обвивката на сградата играе решаваща роля за осигуряването на трайността на съоръжението, тъй като, бидейки горна повърхност на постройката, го предотвратява от проникването на вода през хоризонталните или наклони повърхности. Всички тези фактори правят покрива един от най-важните елементи на съоръжението.

Именно по тази причина протичащите покриви често са най-забележимия недостатък на сградите, във връзка с което, по правило, се представят изисквания за обезщетение, тъй като несигурния покрив влияе на функционалните възможности на цялото съоръжение.


Покривът защитава не само самата сграда, но също така и намиращите се в нея стоки и оборудване. Именно затова добрите експлоатационни характеристики на покрива не само увеличават трайността на сградата, но също така и предпазват инвестициите в материали и производствени активи в случай на промишлени постройки.


Следователно, сигурната система за хидроизолация на покрива, която издържа температурните колебания и въздействието на агресивната среда, такива като замърсяване и киселинен дъжд, е жизнено необходима част от обвивката на сградата.

Хидроизолация от SMART PRO

Безшевна хидроизолация от SMART PRO образуват целево свързана, непрекъсната хидроизолационна мембрана, покриваща шевовете и местата на допир, които, по правило, са слабо звено във всяка хидроизолационна система. Нашата мембрана може да се нанася върху много основи, в това число върху стар и нов бетон, битумни материали, плочки гранитогрес, ламарини, метал и др.

Материали имат явно предимство

пред традиционното хидроизолационно листово покритие, особено на покриви с надстройки, отвори за инженерни комуникации, сложни съоръжения и покривни конструкции. Освен това, течът от покрива може да бъде в много случаи отстранен без необходимост да се сваля стария хидроизолационен пласт. Това позволява осезаемо да се икономисва време и средства, а също така и намалява разходите за рециклиране на старите мембрани.
Течните хидроизолационни системи позволяват да се нанася непрекъсната мембрана върху големи повърхности без ограничения, шевове, съединения със застъпване и превързване

Изчислете стойността на хидроизолация за вашия обект

Можете да изпратите скица или размери, с кратко описание. Ние ще Ви изпратим предварителна оферта в рамките на 1-2 дни.

SMART PRO - Строителна компания

+ 359 88 99 35 999
+ 359 87 77 19 331

info@smartpro.bg
mbs.basf@gmail.com

ОФИС И ШОУРУМ:
гр. Бургас, ул. Цар Симеон №70

Банкови реквизиты
© 2016 – 2023 SmartPRO